Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kunt u hier klikken om de webversie te lezen.

logo NVWOA logo NVWOA Nederlandse Vereniging tot
Wetenschappelijk Onderzoek
naar de Astrologie
 
Nieuwsbrief november 2016, jaargang 21 nr. 6
Extra editie
 

Denkt u eraan?
As. zaterdag 3 december is er weer een Open-Huisbijeenkomst, waar ditmaal Fokkelien von Meyenfeldt spreekt over Astrotweelingen. Overigens is het artikel Een toekomst voor astrologie als wetenschap?, dat is gebaseerd op haar lezing voor de Geert Grote Universiteit in Kampen, te vinden op haar website AstroCursus.

Plaats:   Gebouw Utrechtse Theosofische Vereniging, Kruisstraat 307, Utrecht
Tijd:   zaterdag 3 december 13:30 - ca. 17:00

De reguliere Nieuwsbrief
De Nieuwsbrief van december komt in de week voor Kerst.
 
 
Bijdragen aan de Nieuwsbrief:
Wij stellen bijdragen van lezers op prijs. U kunt ze, liefst als platte tekst, sturen naar de redactie. Eventuele illustraties ontvangen we bij voorkeur als aparte bestanden. Uw bijdrage wordt beoordeeld door Fokkelien von Meyenfeldt (webmaster & eindredacteur) en Hans van Oosterhout (secretaris). De gepubliceerde artikelen vertegenwoordigen niet noodzakelijk het standpunt van de redactie of van het bestuur van de NVWOA.

Uit de vakpers:
In deze rubriek besteden we aandacht aan artikelen uit ASAScoop gerelateerd aan de ASAS, Astrofocus, gerelateerd aan de AVN, en het Astrological Journal, gerelateerd aan de Engelse Astrological Association. Genoemde bladen zijn in onze bibliotheek aanwezig. Het gaat niet om alle artikelen, maar om die onderwerpen die voor de NVWOA relevant zijn. Relevant betekent dat een artikel te maken heeft met onderzoek, of dat het gaat om een beschouwing van algemene astrologische principes. U vindt hier dus geen complete inhoudsopgaven! Verantwoordelijk voor keuze en beschrijving: Frank Vernooij.
 
 
naar de website  |  abonneren op de nieuwsbrief  |  nieuwsbrief opzeggen