Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kunt u hier klikken om de webversie te lezen.logo NVWOA

logo NVWOA

Nederlandse Vereniging tot
Wetenschappelijk Onderzoek
naar de Astrologie

 

 

Nieuwsbrief november 2016, jaargang 21 nr. 5
Extra editie

 


Symposium

Noteer het alvast: op zaterdag 11 maart 2017 organiseert de NVWOA haar tweede symposium Astrologie & Wetenschap.

Net als in 2014 wordt het symposium gehouden in het kader van de Landelijke Dag van de Professionele Astrologie. Deze dag vindt plaats op de 25 maart.
Ons symposium wordt niet georganiseerd op de Astrologiedag zelf, maar wat eerder, zodat ook geïnteresseerde astrologen kunnen deelnemen.

Plaats:

 

Logegebouw, Bloemendalstraat 11, 8011 PJ ZWOLLE

Tijd:

 

zaterdag 11 maart 10:45 - ca. 16:00 uur (aansluitend borrel); zaal open vanaf 10:00 uur

Reserveren en routebeschrijving:

 

Zie pagina Inschrijven.

Entrée inclusief lunch: € 25, € leden 15.

Lees verder »


Een toekomst voor astrologie als wetenschap?

Dit najaar organiseert de Geert Grote Universiteit te Kampen een serie lezingen over ‘De toekomst’. Fokkelien von Meyenfeldt is uitgenodigd om in dit kader de astrologie als wetenschap onder de loep te nemen. Op zaterdag 19 november houdt zij haar lezing ‘Een toekomst voor de astrologie als wetenschap?’ in de Lutherse kerk in Kampen van 15:00-17:30 uur. Zie de website van de GGU voor nadere informatie.


Eerstvolgende Open-Huisbijeenkomst: 3 december

De eerstvolgende Open-Huisbijeenkomst wordt gehouden op 3 december as. Daar spreekt Fokkelien von Meyenfeldt over haar onderzoek naar Astrotweelingen.

Lees verder »

 

 

Bijdragen aan de Nieuwsbrief:
Wij stellen bijdragen van lezers op prijs. U kunt ze, liefst als platte tekst, sturen naar de redactie. Eventuele illustraties ontvangen we bij voorkeur als aparte bestanden. Uw bijdrage wordt beoordeeld door Fokkelien von Meyenfeldt (webmaster & eindredacteur) en Hans van Oosterhout (secretaris). De gepubliceerde artikelen vertegenwoordigen niet noodzakelijk het standpunt van de redactie of van het bestuur van de NVWOA.

Uit de vakpers:
In deze rubriek besteden we aandacht aan artikelen uit ASAScoop gerelateerd aan de ASAS, Astrofocus, gerelateerd aan de AVN, en het Astrological Journal, gerelateerd aan de Engelse Astrological Association. Genoemde bladen zijn in onze bibliotheek aanwezig. Het gaat niet om alle artikelen, maar om die onderwerpen die voor de NVWOA relevant zijn. Relevant betekent dat een artikel te maken heeft met onderzoek, of dat het gaat om een beschouwing van algemene astrologische principes. U vindt hier dus geen complete inhoudsopgaven! Verantwoordelijk voor keuze en beschrijving: Frank Vernooij.

 

 

naar de website  |  abonneren op de nieuwsbrief  |  nieuwsbrief opzeggen