logo NVWOA logo NVWOA Nederlandse Vereniging tot
Wetenschappelijk Onderzoek
naar de Astrologie
 
Nieuwsbrief 15 mei 2018, jaargang 23 nr. 4
Extra editie
 
 

Van het bestuur
Tijdens de bijeenkomst van 12 mei bleek dat er nog een extra Nieuwsbrief nodig is, en wel deze uitgave. Het programma voor komend najaar is bijna rond; dat wordt binnenkort verspreid.

Workshop Planetdance, 19 mei Apeldoorn
Op zaterdag 19 mei geeft Jean Cremers een workshop over zijn gratis astrologieprogramma Planetdance. Het is een zeer veelzijdig programma, dat niet moeilijk is in het gebruik. Er wordt uitgebreid ingegaan op een aantal mogelijkheden, mede op verzoek van de aanwezigen. Neem je eigen laptop mee.
Plaats:
Tijd:
Centraal Wonen, Magistratenveld 613, 7327 LK Apeldoorn.
12:00-ca.17:00 uur.

Chaldeeërs aan de Nijl
Op 24 mei van 14:00-15:00 uur organiseert Ex Oriente Lux een lezing in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Spreker is prof.dr. Mathieu Ossendrijver, over ‘Chaldeeërs aan de Nijl. Babylonische sterrenkunde in Grieks-Romeins Egypte’.
Lees verder »

Symposium NVWOA 2019, oproep
Ons derde symposium Astrologie & Wetenschap is gepland voor een zaterdag in oktober 2019, waarschijnlijk de 19e, als de beoogde lokatie in Zwolle beschikbaar is. Tijdens de bijeenkomst van 12 mei jl. is het onderwerp al even aan de orde geweest, maar ook leden die niet aanwezig waren vragen wij mee te denken. Zijn er thema's waarvan je vindt dat deze aan de orde zouden moeten komen? Weet je een goede spreker van buiten de NVWOA die we zouden kunnen benaderen? Wil je zelf iets bijdragen?
Stuur een mail aan de secretaris van de NVWOA.