Logo NVWOA
NVWOA
Nederlandse Vereniging tot Wetenschappelijk Onderzoek naar de Astrologie

Contact

Secretariaat

Lavendelhof 91, 4907 AS Oosterhout
tel: (0162) 692305 of (06) 22511452

e-mail: bestuur@nvwoa.nl

Open-Huisbijeenkomsten

Op enkele zaterdagen per jaar worden lezingen gehouden over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op het onderzoek naar de astrologie. Aansluitend is er discussie.
De bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw van de Utrechtse Theosofische Vereniging, Kruisstraat 307. Als u op een van de plaatjes hieronder klikt, opent een nieuw venster met een grote afbeelding van de routebeschrijving. Sluit het venster en u bent weer op de Contactpagina.

  Route voor auto »                            Route voor lopen of bus »

Als u wilt, kunt u een printversie downloaden van beide routebeschrijvingen in één bestand.

Nieuwsbrief

Het contactorgaan voor leden, donateurs en belangstellenden is de Nieuwsbrief, die enkele malen per jaar via de mail wordt verzonden. U vindt er onder meer aankondigingen van lezingen en evenementen; verslagen van bij ons gehouden lezingen; links naar vakliteratuur; de rubriek ‘Uit de vakpers’, waarin artikelen worden besproken uit Asascoop, Astrofocus en Astrological Journal die met onderzoek te maken hebben, of  algemene beschouwingen betreffen over astrologische principes.

Leden & donateurs

Het lidmaatschap van de NVWOA kost € 40,00 per jaar. Donateurs bepalen hun bijdrage zelf.
Leden krijgen een gratis abonnement op de elektronische versie van Correlation, Journal of Research in Astrology, plus toegang tot de archieven van The Astrological Association. 

sitemap | naar bovenWebsite: AstroCursus. Laatste versie: maandag 01 april 2019