Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kunt u hier klikken om de webversie te lezen.

logo NVWOA logo NVWOA Nederlandse Vereniging tot
Wetenschappelijk Onderzoek
naar de Astrologie
 
Nieuwsbrief oktober 2017, jaargang 22 nr. 3
 
 
 

Open-huislezing 7 oktober 2017
Op zaterdag 7 oktober spreekt Truus van Leeuwen over ‘Systemische astrologie’.
Systemisch werk gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de verschillende systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Je familie is zo'n systeem, de organisatie waar je werkt, de club waarvan je lid bent, je vriendenkring, enz., enz. Op basis van dit uitgangspunt is een aanpak ontwikkeld waarmee zichtbaar kan worden gemaakt hoe het gesteld is met één of meer systemen om je heen en je eigen plaats in het geheel of binnen een bepaald systeem.
Zij combineert deze aanpak met astrologie volgens een door haarzelf ontwikkelde methode.
Lees verder »

Over de spreker
Truus van Leeuwen is in januari 2000 gestart met haar eigen praktijk voor levenskunst. Ze is praktiserend astroloog en gecertificeerd systemisch werker, trainer en begeleider bij traumaverwerking. Vanuit deze achtergrond begeleidt ze mensen tijdens hun zoektocht naar antwoorden op bepaalde vragen of om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld lastige situaties.
Ze heeft opleidingen gevolgd aan het Nederlands Trainingsinstituut voor NLP en Systemisch Werk te Limmen. Voor ze met haar eigen praktijk begon, heeft ze twintig jaar als directiesecretaresse en vertrouwenspersoon gewerkt.

Plaats:

Tijd:
Gebouw Utrechtse Theosofische Vereniging, Kruisstraat 307.
Een routebeschrijving vindt u op onze website, pagina Contact.
13:30-ca.16:30 uur.

Programma november en december 2017
Bregje Tit is een jonge astrologe die onderzoek doet naar de invloed van Pluto. Ze probeert meer greep te krijgen op de werking van deze planeet door onder meer te kijken naar zijn positie in de huizen en de verschillende typen aspecten waarin hij optreedt. Op zaterdag 4 november komt ze hierover spreken. Discussie neemt bij deze bijeenkomst een belangrijke plaats in. Nadere informatie in de volgende Nieuwsbrief.

Voor zaterdag 2 december is geen spreker uitgenodigd; dan wordt er een discussiebijeenkomst gehouden.

Plaats:

Tijd:
Gebouw Utrechtse Theosofische Vereniging, Kruisstraat 307.
Een routebeschrijving vindt u op onze website, pagina Contact.
13:30-ca.16:30 uur.

Lezing Willem Simmers
Op onze website staat een samenvatting van de lezing van Willem Simmers van 2 september jl., aangevuld met een aantal afbeeldingen.
Lees verder »

 
« Naar ‘Nieuwsbrieven’ op de website

 
 
 
Bijdragen aan de Nieuwsbrief:
Wij stellen bijdragen van lezers op prijs. U kunt ze, liefst als platte tekst, sturen naar de redactie. Eventuele illustraties ontvangen we bij voorkeur als aparte bestanden. Uw bijdrage wordt beoordeeld door Fokkelien von Meyenfeldt (webmaster & eindredacteur) en Hans van Oosterhout (secretaris).

naar de website  |  abonneren op de nieuwsbrief  |  nieuwsbrief opzeggen